maanantai 18. kesäkuuta 2012

Sisustus unelmointia

Tällä hetkellä ootan innolla, että pääsen Suomessa asuttamaan kokonaista kämppää yhen kämäsen ja valmiiksi kalustetun huoneen sijaan. Mä tosiaan asuin vielä kotona ennen tänne muuttoa. Oon miettiny jo valmiiks jotain pieniä yksityiskohtia, mitä oon haaveillu hankkivani kotiini, jos kuitenkin pysytään peruskansalaisen budjetissa. Mutta tokihan joku uima-allas, oma kirjasto ja palvelijat kelpais...

Kuvat weheartit
Hyllykkö kengille. Mulla alkaa olla jo sopivasti kenkiä pikkusen hyllyn täyttämiseen. Aina unohtaa joidenkin kenkien olemassaolon, jos ne kaikki on tungettu muovipusseihin kaapin perälle (vinkkinä äipälle joka ne sinne aina piilottaa kuin huopikkaat konsanaan). Tässä tosin on se huono puoli, et vähemmän käytetyt kengät pölyyntyy.

Sängynpäätyvaloviritelmiä. Yritin tätä jo ekassa vuokrahuoneessani laimeena opiskelijaversiona ja päätin pitäväni siitä tarpeeksi haluavani sellasen myös tulevaisuudessa hienompana.

Jonkunmoinen enemmän tai vähemmän inspiroiva seinäteksti...

...Tai vaihtoehtoisesti söpöjä seinämaalauksia. Miksei molemmat.

Tottakai Suomalaisena (ja varsinkin näin viimeset kahdeksan vuotta kerrostalon satunnaisilla muiden työpäivinä liikenevillä vuoroilla selvinneenä) kelpuuttaisin oman saunan. Kadehdin aina mun veljeä ja kälyä niillä Tampereella käydessä, kun niiden kerrostaloasunnossa on oma söpö pieni sauna. Terkkuja vaan sinneki. Nyt en oo ees päässy koko saunaan sitten suomestalähdön, kuka tarjoo löylyt ku tuun takas?!

No se tuleva muumimukikokoelma. Jos saa esille niin vielä parempi.

Ei, lastenhuoneesta en ainakaan toistaseks haaveile, vaan tollanen "Tähtitaivas" sisällä. Käytiin viime kesänä piipahtamassa siskon häitä edeltävänä päivänä grillailemassa eräällä luksusmökillä ja törmäsin siellä ekaa kertaa tälläseen. Rakastuin siihen ihan täysin ja päätin, että mulle kans. Kuinka ihana?

Itsestäänselvyys, mutta kukkia. Oon ite aina kokenu rehuja sisältävät kodit viihtysämmiks. Oon kyllä kaukana viherpeukalosta, mut oon alkanu rakastua kukkiin (joku wehearit seuraaja on varmaan huomannu tän).

Saa nähä ehdinkö saaha näistä mitään, ennenkun keksin haluavani sittenkin jotain ihan muuta. Kämpänmetsästyshulabaloota odotellessa.

4 kommenttia:

 1. Ihania, ihania asioita. Mäkin haluaisin kovasti sisustaa, mutta elämäntilanne ja budjetti ei kamalasti anna varaa. :) Asun miehekkeen kanssa siistissä kaksiossa, mutta kun vauva olisi tulossa syksyllä niin melko turha alkaa sisustaa sen kummemmin, kun me emme tässä kuitenkaan kovin montaa vuotta muksun tulon jälkeen asu.

  "Tässä tosin on se huono puoli, et vähemmän käytetyt kengät pölyyntyy."
  ----> "Oho, onpa pölyiset kengät... Pitääpä kehitellä jokin uusi asukokonaisuus ja nakata nuo jalkaan! Pitääpä ihan lähteä ulkoiluttamaan näitä kenkiä, että elpyvät." ;)

  VastaaPoista
 2. Ruu; Tuskin munkaan budjetti hetkeen antaa varaa moneenkaan näistä. Vuokrakämppään pitää muutenkin tyytyä, et siellä ei sit paljoo seiniin maalailla.
  Toi kävi kyllä itelläkin mielessä, et sit tietää mitkä kengät kaipaa käyttöä kun niissä on pölykerros :D

  VastaaPoista
 3. Ekat ilmoittautuu! Eli me tarjotaan sit Jarkon kans sauna vaiks ihan vihdan kera :) eli tervetuloa Treelle!

  VastaaPoista
 4. Anonyymi (no Anne!); Jhiii pitää tulla joskus käväsemään saunomassa.

  VastaaPoista